Ota yhteyttä!

Contact:
ruokakriitikko@gmail.com

lauantai 1. syyskuuta 2012

Lohileivät

Omasta mielestäni yksi parhaista yhdistelmistä: tumma leipä, graavi- tai kylmäsavulohi ja herkullinen kastike. Helpot juhlaleivät kahvipöytään ja isommallekin joukolle, ihana iltapala teen kanssa nautittavaksi.

Lohileivät
10kpl

200g graavi- tai kylmäsavulohta
10kpl pieniä ruisleipiä (Antellin RuisNappiset)
1prk ranskankermaa
½ nippua tilliä
muutama varsi ruohosipulia
1rkl valkoviinietikkaa
½tl suolaa
½tl sokeria
voita tai margariinia

Valmista yrttitahna: silppua tilli ja ruohosipuli mahdollisimman pieneksi ja laita kulhoon. Lisää suola, sokeri, etikka ja ranskankerma ja sekoita tahnaksi. Sipaise jokaiselle leivälle hieman voita, asettele leiville kalaviipaleet ja nokare yrttitahnaa. Koristele halutessasi pienellä tillinoksalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti