Ota yhteyttä!

Contact:
ruokakriitikko@gmail.com

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Katsaus menneeseen vuoteen, kiitokset ja kumarrukset

Tämän päivityksen myötä lisätään blogiarkistoon uusi välilehti, 2013. 
Vuoden 2012 päivityksiä ehti tulla 47 kappaletta, se on vaatinut useita satoja työtunteja blogin parissa mutta jokainen tunti on ollut vaivan arvoinen. Yhden kirjoituksen tekemiseen menee ajallisesti yleensä vähintään tunti, pidemmissä päivityksissä voi mennä helposti 2-3 tuntia eikä siihen aikaa ole laskettu itse ruoanlaittoa/leipomista vaan pelkkä tietokoneella työskentely ja kuvaaminen. Pelkästään blogin luomiseen, ulkoasun muokkaamiseen ja käytön opetteluun meni useampi päivä. Ei ole aikomustakaan lopettaa, nythän on vasta päästy alkuun! 

Blogi sai alkunsa 2012 elokuun lopussa. Aluksi oli tarkoitus tehdä enemmänkin päivityksiä ravintolavierailuista mutta ei tässä nyt paljon ole ravintoloihin päästy joten blogi on keskittynyt enemmänkin omaan ruoanlaittoon ja vielä paremmin leivontapuoleen. Ensisijainen tavoite on kuitenkin saavutettu eli blogi on edelleen hengissä, hyvinvoivana ja uusia päivityksiä on saatu melko tasaiseen tahtiin!

Joulukuun alussa oli hienoinen haave että josko 5000 kävijää saisin blogin mittariin vuodenvaihteeksi. Katsoin lukemia ja tällä hetkellä laskuri näyttää 5996, oma tavoite ylitettiin siis 1000 kävijällä! Nettinäkyvyyttäkin on saatu, muutama resepti löytyy hakuja tehdessä jo Googlen ykkössivulta.

Vuodenvaihteen jälkeen tarkoituksena olisi ottaa uutta suuntaa, ajatus on keskittyä enemmän ruoanlaittoon kuin leivontapuoleen joka tuntuukin vallanneen blogista aika ison osuuden. Pari uutta kirjaa on tilauksessa ja melko pitkä "to do"-lista odottaa, kaikkea pitäisi kokeilla kun vain olisi aikaa! Sitä paljon puhuttua makkaraa ainakin kokeillaan valmistaa heti kun saadaan sekä tarvikkeet että kokin ajatukset kasaan. Pastaa on tullut tehtyä nyt niin monta kertaa että siitä rohkenisi jo kirjoittaa ohjeistuksen, samoin pizzan valmistamisesta voisi tehdä uuden otoksen. Uusina vahvistuksina keittiössä toimivat uusi yleiskone, kunnollinen leikkuulauta sekä riittävän iso leipoma-alusta (ei tarvitse imuroida keittiötä ihan jokaisen pizza/pastataikinan valmistamisen jälkeen....). 

Iso kiitos vanhemmille, kärsivälliselle puolisolle ja kaikille muillekin läheisille 
ja tuttaville kaikista tarvikkeista mitä keittiööni on viimeisen vuoden aikana ilmestynyt!

Kiitos myös kaikille jotka ovat ruokiani ja leivonnaisiani pöytiinsä 
toivoneet ja kahvipöydän kanssani jakaneet.

Jos jollain on reseptitoiveita, ideoita tai muuten vain jotain mietteitä niin viestiä tulemaan, joko viestinä kirjoitusten alle tai suoraan sähköpostiin. Tietenkin toivon myös kommentteja blogiteksteihin, palautetta on aina mukava saada.

Keittiökriitikko kiittää lukijoitaan ensimmäisistä onnistuneista kuukausista ja 
toivoo kaikille uusien makujen ja ruokakokemusten täyteistä vuotta 2013!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti