Ota yhteyttä!

Contact:
ruokakriitikko@gmail.com

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Keittiökriitikko 1 vuotta!

Keittiökriitikko juhlii tänään 1v-syntymäpäiväänsä! :) 
Blogi sai alkunsa tiistaina 21.8.2012. 

Suurin tavoitteeni blogia perustaessani oli se että blogi pysyisi aktiivisena eikä unohtuisi pöytälaatikkoprojektiksi. Tavoite on näiltä osin saavutettu, keväällä oli hiljaisempaa mutta joka kuukaudelle päivityksiä on saatu. Välillä tuntuu hurjalta katsella omia tekeleitään ajassa taaksepäin, poikkeuksetta tulee sellainen olo että "olenko minä tehnyt tuollaistakin joskus". :) Blogi toimii myös erittäin hyvänä arkistona omille tekeleille, ja olen jopa oppinut hyödyntämään omia reseptejäni sen sijaan että joka kerta täytyisi etsiä jotain uutta ja ihmeellistä... 

Vuoden saldo on 72 päivitystä eli keskimääräisesti päivitys joka viides päivä. Tämä ei ole tietenkään säännöllisesti toteutunut mutta keskiarvo on sellainen mihin olen itse tyytyväinen.

Kävijöitä tähän mennessä on kertynyt 40161 kappaletta joka tekee keskiarvoisesti noin 110 kävijää per vuorokausi. Tähänkin määrään olen erittäin tyytyväinen, jo alkuaikoina tuhat kävijää tuntui aivan uskomattomalta lukemalta. :)

Blogini kuuluu myös etsiresepti.fi -sivustolle, sieltä suunnalta on tullut jonkin verran lisää blogiliikennettä. Lisäksi olen seurannut sivusilmällä Top100-ruokablogit-sivustoa jossa on listattuna tällä hetkellä reilu 330 ruokablogia. Sijoitukseni on normaalisti ollut jossain 160-170 nurkilla (nyt näytti olevan 191, kiri kiri!!).

Aineistoakin on pikkuhiljaa luotu lisää, tällä hetkellä blogista löytyy sekä Reseptihakemisto että Kakkugalleria.

Reseptien kirjoittamisen periaatteena pidän edelleen sitä että reseptin täytyy olla oikeasti hyvä. Kohtalainen tai kelvollinen-nimikkeen alle menevät reseptit eivät blogiin päädy. Ajan puute on toinen rajoittava tekijä, ja jos reseptiä ei kohtuu nopeasti saa blogiin niin koko asia tai sitten itse resepti kertakaikkiaan unohtuvat. Sanotaanko että blogissa on edelleenkin vain murto-osa kaikesta mitä keittiössäni tapahtuu, joka päivä leivotaan tai keitellään ja olisi mukava jos ehtisi enemmänkin juttuja tuomaan esille.

Kiitos kaikille blogini lukijoille, reseptien kokeilijoille ja kaikille projektissa osallisina olleille. Tästä lähdetään hyvillä mielin uuteen blogivuoteen, Valkosuklaatäytekakun saattelemana!

~1v~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti